مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک :
جو پرک دوپیمانه
قارچ ۶،۷ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
شیر به میزان لازم
آب مرغ ( نداشتید عصاره گوشت )
فلفل کمی
طرز تهیه سوپ جو پرک :
جو پرک رو پاک کرده و با آب مرغ یا آب خالی میزاریم بپزه.
اگه آب خالی استفاده میکنید دوتا قرص عصاره گوشت پودر کنید داخلش( من یکی گوشت گاو یکی مرغ اضافه میکنم به آب)
جو زمان زیادی برای پخت لازم نداره و زود میپزه.
هویح رو از قبل بخار پز کرده و نگینی خرد و به جو اضافه میکنیم.
قارچ رو هم اضافه میکنیم
وقتی آب جو جمع شد شیر رو اضافه میکنیم تا حد رقیق بودن سوپ مورد سلیقه شما.
من یه کم آویشن هم میزنم.
نمک و فلفل و آخر کمی جعفری خرد شده اضافه میکنیم به سوپ و خاموش میکنیم.
نکته:اگه خامه استفاده بشه در این سوپ معرکه ااااست.میتونید از شیر پرچرب استفاده کنید.