close
چت روم
آموزش درست کردن قارچ شکم پر مجلسی
loading...

آموزش درست کردن قارچ شکم پر مجلسی

مواد لازم قارچ شکم پر مجلسی : قارچ بزرگ : ۸ عدد گوشت چرخ کرده :  ۲۵۰ گرم کرفس :  یک ساقه پیازچه : چند عدد پیاز :  یک عدد کوچک  کدوی سبز : تعدادی هویج :  تعدادی مغز نان فانتزی :  یک پیمانه ریحان خرد شده :  ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی :  یک قاشق سوپخوری پنیر چدار رنده شده…

آموزش درست کردن قارچ شکم پر مجلسی

مواد لازم قارچ شکم پر مجلسی :

قارچ بزرگ : ۸ عدد

گوشت چرخ کرده :  ۲۵۰ گرم

کرفس :  یک ساقه

پیازچه : چند عدد

پیاز :  یک عدد کوچک

 

کدوی سبز : تعدادی

هویج :  تعدادی

مغز نان فانتزی :  یک پیمانه

ریحان خرد شده :  ۲ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی :  یک قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده شده :  ۷۵ گرم

آب جوش :  دو سوم پیمانه

قرص عصاره مرغ :  نصف قرص

نمک و فلفل : به مقدار لازم

 طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی : 

در آغاز اشاره به چند موضوع حائز اهمیت است قارچ های که انتخاب میکنید بزرگ باشند

هنگامی که پایه قارچها را جدا کردید آنها را نگینی (مربع) خرد کنید تا در مواد استفاده کنید.

هنگامی که پایه را از خود قارچها جدا کردید داخل و دیواره های آن خالی میشود تا مکان مناسبی باشد برای آنکه مواد آماده شده را درون آن بریزید .

چـطوری بفهمیم قارچی که میخوایم بخوریم سالمه یا خرابه ؟

روی قارچ کمی نمک بریزید اگر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب است و باید دور ریخته شود .

ابتدا گوشت را با مقداری پیاز خرد شده در تابه تفت می دهیم تا کامل بپزد. بعد آز آماده شدن گوشت آنرا کنار می گذاریم.

برای تهیه قارچ شکم پر کدو ها را پوست بگیرید و بشورید و ریز خرد کنید

بعد پیازچه ها را پاک کنید و بشورید و در صافی بگذارید آبش برود و ریز خرد کنید.

هویج را نیز پوست بگیرید بشورید و مانند کدوها ریز خرد کنید .

ساقه کرفس را از برگهایش جدا کنید بشورید و پس از رفتن آبش ریز خرد کند و همه آنها را در کاسه ای بریزید و در کناری قرار دهید.

ابتدا در تابه ای روغن زیتون بریزید و زیر شعله را ملایم کنید تا کم کم روغن داغ شود.

سپس پایهقارچهایی را که خرد کرده بودید به همراه کرفس و هویج و کدو و پیازچه ریز خرد شده در روغن ریخته و بمدت ۵ دقیقه تفت دهید

سپس مغز نان و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی را به داخل تابه بریزید

نمک وفلفل را نیز به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و بمدت ۴ دقیقه تفت دهید.
فر را ۱۵ دقیقه زودتر روشن کنید و روی ۲۲۱ درجه ساتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

بعد قارچها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و از مواد سبزیجات آماده شده و گوشت چرخ کرده به هر میزان که فضای قارچها اجازه میدهد پر کنید

غذا با قارچ

 

روی آن را با پنیر پیتزا رنده شده کاملا بپوشانید.

نصف عصاره مرغ را در ۱/۳لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی قارچها بریزید.

ظرف را در بمدت ۲۱ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود وقارچ ها پخته شوند.

قارچ شکم پر

در آخرقارچ شکم پر را در بشقابی بچینید و نوش جان کنید.

قارچ مجلسی

با تشکر از کانال تلگرامی آنا کیتچن

موضوع مطلب : بخش بانوان , آموزش آشپزی ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
ارتباط با مدیر از طریق تلگرام

برای ارتباط با مدیر سایت از طریق تلگرام روی عکس زیر کلیک کنید

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/5/31/3491498_823.png

درباره ما
فیلم آهنگ سریال و آموزش در انیس دانلود
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 550
  • کل نظرات : 11
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 158
  • آی پی دیروز : 537
  • بازدید امروز : 332
  • باردید دیروز : 1,058
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 28
  • بازدید هفته : 1,390
  • بازدید ماه : 23,013
  • بازدید سال : 33,364
  • بازدید کلی : 229,686
  • کدهای اختصاصی